Jumaat, 7 Jun 2013

EYESHADOW NAKED 2 URBAN DECAY

Assalamualaikum,

Hello..hello..hello hari ni CNP happy giler sebab stok eyeshadow kesukaan CNP dah masuk kedai hehehe. Teruja giler you all, mahu tak teruja bila order je stok ni memanjang out of stok !!!. Oklah malas nak membebel panjang-panjang jom kita tengok eyeshadow stok terbaru ni....



Eyeshadow color Nude yang CNP suka selain Mac. Didatangkan sekali dengan berus 2 in 1 seperti dalam gambar diatas. Di Sephora pun ada koleksi NAKED 2 URBAN DECAY ini. Set ini sangat-sangat memudahkan CNP untuk kemana-mana sebab sizenya melayakkan dirinya masuk dalam makeup case dalam handbag CNP ini hehehe.




Belakang kotak telah diberi keterangan color-color yang terdapat dalam pallete ini.



Teruja tak???? Hehehehe Sabtu lepas bila stok sampai alahaii ramainya yang serbu tak silap dah 3 kotak Sold Out. Kepada yang berminat cepat-cepat isi order form yer dan tunggu Invoice direply oleh pihak kami pada hari ini juga sebab eyeshadow ini permintaan sangat-sangat tinggi so siapa yang buat payment terdahulu akan diberikan keutamaan.


Harga Promosi RM40.00
Pembelian borong minima 5 set akan diberikan harga borong yer. Sila email ke dengan tajuk " borong "


p/s : InsyaAllah CNP akan buat tutorial menggunakan eyeshadow Naked 2 ini. Nantikan yer.



4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. @Tanpa Nama

    Hi dear isi order form atau email saya terus ok.

    BalasPadam
  3. Salam sis. Ready stok lg tak yg ni??

    BalasPadam
  4. @Tanpa Nama

    Wsalam dear.. hujung bulan ni pada 23 Jan 2014 akan buka order kembali atas permintaan ramai.

    BalasPadam

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

Copyright © DiaRy OnLiNeKu... | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in